PIXOBITZ Kūrybinė studija
  • PIXOBITZ Kūrybinė studija
  • PIXOBITZ Kūrybinė studija
  • PIXOBITZ Kūrybinė studija
  • PIXOBITZ Kūrybinė studija
  • PIXOBITZ Kūrybinė studija
  • PIXOBITZ Kūrybinė studija

PIXOBITZ Kūrybinė studija

PIXOBITZ
40,28 €
Su mokesčiais
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Kiekis

0 įvertinimas

DĖMESIO! Netinka vaikams iki 3 metų: yra smulkių detalių. Pavojus užspringti! Naudokite tik švarų vandenį. Prieš žaidžiant uždenkite stalo paviršių. Pažaidę, visas dalis išskalaukite, nusausinkite, išvalykite ir išdžiovinkite. Pažaidę, kruopščiai nusiplaukite rankas.

Kurk 3D ir 2D kompozicijas, kokių nerasi niekur kitur! Kubo formos karoliukai susijungia vandens pagalba. Sudėliok juos ant dėkliuko, kiekvieną sluoksnį apipurkšk vandeniu ir papuošk išskirtiniais „Pixobitz“ aksesuarais ir dekoracijomis. Ši šauni studija tampa ir patogiu dėkliuku, kuriame gali laikyti visus reikmenis ir pasiimti juos drauge. Kurti su „Pixobitz“ – paprasčiau nebūna! Daugybė karoliukų – tai nesibaigiančios kūrybinės galimybės! Kiekvieną karoliukų sluoksnį apipurškus vandeniu rekomenduojama palaukti 20 minučių, o baigus visą kūrinį – dar 45 minutes. Sukurtos kompozicijos puikiai tiks kitiems žaidimams arba bus puiki kambario dekoracija. „Pixobitz“ studija ir metalinių karoliukų pakuotė (parduodama atskirai) – tai smagus kūrybinis rinkinys, puikiai tinkantis bet kokia proga. Patirk naują kūrybiškumo dimensiją su „Pixobitz“!

1 „Pixobitz“ studija su 4 įrankiais, 500 „Pixobitz“ karoliukų, 2 15x15 dėkliukai, 3 šablonai, 3 lapai su dekoracijomis (daugiau kaip 100 dekoracijų), 10+ aksesuarų

6064541
100 Prekės

Charakteristikos

Reikalingi elementai
not required
Amžius
6+

Specifinė nuoroda

ean13
778988382783
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.