PAW PATROL Vonios dažai, 9 x 16 g
  • PAW PATROL Vonios dažai, 9 x 16 g

PAW PATROL Vonios dažai, 9 x 16 g

EUROPE DISTRIBUTION GROUP
4,89 €
Su mokesčiais
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Kiekis

0 įvertinimas

Įspėjimas! Laikykite sausoje, vėsioje ir nuo saulės apsaugotoje vietoje. Neužšaldykite. Nelieskite šlapiomis rankomis. Saugokitės, kad nepatektų į akis. Patekus į akis, jas nedelsiant praplaukite dideliu kiekiu vandens ir kreipkitės į gydytoją. Šio produkto nepatartina naudoti žmonėms, turintiems polinkį į alergiją ar atopinį dermatitą. Tik išoriniam naudojimui. Neprarykite. Rekomenduojama suaugusiųjų priežiūra. Neskirta vaikams iki 3 metų. Produktas skirtas naudoti tik vonioje.

Vonios vandens dažai. Viena arba dvi pastilės leis sukurti vaisinį miksą! Dermatologiškai patikrinta. 100 % veganiška. Keiskite vandens spalvą pagal savo nuotaiką! Pasirinkite 1 arba 2 pastiles ir sukurkite visiškai naujas vaisines kombinacijas. Dažų pastilę išimkite iš pakuotės ir įmeskite į šiltą vandenį. Spalva netrukus pasklis. Naudokite ne mažiau kaip 50 litrų vandens.

Natrio bikarbonatas, natrio sulfatas, citrinos rūgštis, kvepalai, Vitis Vinifera sėklų aliejus, CI 42051; natrio bikarbonatas, natrio sulfatas, citrinos rūgštis, kvepalai, Vitis Vinifera sėklų aliejus, bikarbonatas, natrio sulfatas, citrinų rūgštis, kvepalai, Vitis Vinifera sėklų aliejus, persea gratissima aliejus, CI 14720

8063
72 Prekės

Charakteristikos

Reikalingi elementai
not required
Amžius
3+

Specifinė nuoroda

ean13
5903957305523
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.