PAW PATROL Vonios putų kapsulės, 6 x 16 g
  • PAW PATROL Vonios putų kapsulės, 6 x 16 g

PAW PATROL Vonios putų kapsulės, 6 x 16 g

EUROPE DISTRIBUTION GROUP
4,89 €
Su mokesčiais
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Kiekis

0 įvertinimas

Įspėjimas! Laikykite sausoje, vėsioje ir nuo saulės apsaugotoje vietoje. Neužšaldykite. Nelieskite šlapiomis rankomis. Saugokitės, kad nepatektų į akis. Patekus į akis, jas nedelsiant praplaukite dideliu kiekiu vandens ir kreipkitės į gydytoją. Šio produkto nepatartina naudoti žmonėms, turintiems polinkį į alergiją ar atopinį dermatitą. Tik išoriniam naudojimui. Neprarykite. Rekomenduojama suaugusiųjų priežiūra. Neskirta vaikams iki 3 metų. Produktas skirtas naudoti tik vonioje.

Su magiškomis putų kapsulėmis maudynes vonioje paversk išskirtine pramoga! Pakaks vos vienos kapsulės, kad galėtum pasinerti į minkštas ir kvepiančias putas. Sultingas pomelo, gaivus žaliosios citrinos ir saldus aviečių aromatas išlaisvins nuo nuobodulio ir monotonijos, o mėgstami personažai lavins vaizduotę. Išskirtinė putų formulė praturtinta migdolų aliejumi ir pantenoliu. Dermatologiškai patikrinta. Naudojimas: putų kapsulę įmeskite į vandenį po stipria šilto vandens srove. 1 kapsulei naudokite mažiausiai 50 litrų vandens.

Natrio chloridas, natrio laurilsulfatas, natrio karbonatas, kvepalai (citralis, limonenas), kaprililo/kaprilo gliukozidas, slyvų amygdalus dulcis aliejus, vanduo, fantenolis, citrinos rūgštis, ekstraktas Equisetum arvense, benzoezano prodenatonas, CI91, 0,1. 42090POMELO: natrio chloridas, natrio laurilo sulfatas, natrio karbonatas, kvepalai (linalolis, limonenas), kaprililo/kaprilo gliukozidas, fantenolis, citrinos rūgštis, ekvisetumo arvenso ekstraktas, benzobenzoidino ekstraktas 9, 1,4. 0, CI 16255; natrio chloridas, natrio laurilo sulfatas, natrio karbonatas, kvepalai, kaprililo/kaprilo gliukozidas, slyvų aliejus, vanduo, fantenolis, citrinos rūgštis, Equisetum Arvense ekstraktas, Benzoezano denatonis, hidrolizuoti augaliniai baltymai, CI 16255.

8470
100 Prekės

Charakteristikos

Reikalingi elementai
not required
Amžius
3+

Specifinė nuoroda

ean13
5903957303765
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.