CRA-Z-ART Kosmetikos rinkinys kuprinėje
  • CRA-Z-ART Kosmetikos rinkinys kuprinėje
  • CRA-Z-ART Kosmetikos rinkinys kuprinėje

CRA-Z-ART Kosmetikos rinkinys kuprinėje

CRA-Z-ART
38,62 €
Su mokesčiais
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Kiekis

0 įvertinimas

ĮSPĖJIMAS! Prieš naudodamiesi, atidžiai perskaitykite instrukciją. Nevalgykite! Naudokite tik kaip nurodyta. Naudokite tik išoriškai. Laikykite mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Rekomenduojama vaikams nuo 8 metų. Jei atsiranda bėrimas, paraudimas ar niežulys, nebenaudokite. Jei dirginimas išlieka, kreipkitės į gydytoją. Rekomenduojama suaugusiųjų priežiūra. Nenaudokite ant jautrios odos, šalia akių ar burnos. Pakuotę išsaugokite ateičiai. Spalvos ir turinys gali skirtis nuo pavaizduotų.

Tapk tikru makiažo meistru su šia šaunia kosmetikos pilna kuprine! Rinkinyje yra viskas, ko reikia patiems šauniausiems įvaizdžiams susikurti, lavinti vaizduotei ir žaisti smagius vaidmenų žaidimus. Kuprinė ne tik stilinga, bet ir patogi – savo kosmetiką gali nešiotis kur tik panorėjęs. Rinkinyje yra veidrodėliai ir daugiau kaip 20 pačių stilingiausių spalvų makiažo priemonių! Atidarius kuprinę, išsiskleidžia patogūs stalčiukai. Kuprinė turi reguliuojamus dirželius, todėl yra patogi nešiotis. Rinkinyje yra ir blizgančių lipdukų, kuriais galėsi pasipuošti ne tik pats, bet ir dekoruoti savo kuprinę!

1 kuprinė su veidrodėliais, 10 akių šešėlių, 8 lūpų dažų spalvos, 2 skaistalai, 1 lūpų blizgio tūbelė, 1 lapas lipdukų, 3 patarimų kortelės, 2 šepetėliai, 2 aplikatoriai, instrukcija.

17905INT
100 Prekės

Charakteristikos

Reikalingi elementai
not required

Specifinė nuoroda

ean13
0884920179059
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.