Gertuvė ELITE Jet Green+, 550ml. (skaidri)
  • Gertuvė ELITE Jet Green+, 550ml. (skaidri)

Gertuvė ELITE Jet Green+, 550ml. (skaidri)

ELITE
€7.99
Tax included
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Quantity

0 review(s)
  • Šiais metais "Elite" savo dviračių prekių asortimente pristato naują specialų butelių modelį - "Jet", pagamintą iš biologiškai skaidaus plastiko.
  • "Jet" sujungia geriausią labiausiai vertinamų "Elite" butelių kokybę ir savybes, tokias kaip lengvumas, gausus skysčio srautas ir beskonis antgalis, kartu integruojant biologiškai suyrančio plastiko medžiagą, kad butelis darytų mažesnį poveikį aplinkai. Sukurti tvaresnes alternatyvas tokiems gaminiams kaip sportiniai buteliukai, kurie, palyginti su klasikiniais vienkartinio naudojimo buteliukais, jau dabar yra ekologiškesni, tapo vis aktualesnis uždavinys dėl didėjančio informuotumo apie plastiko naudojimą ir jo pasekmes aplinkai. Plastiko medžiaga, iš kurios gaminamas "Jet", apdorota specialiu biologiniu priedu, dėl kurio mikroorganizmai, atsakingi už medžiagų biologinį skaidymą, atakuoja polimerinę plastiko grandinę. Šis procesas gerokai sutrumpina laiką, per kurį butelis suyra (nuo 3 mėnesių iki 5 metų). To negali padaryti įprasti plastikiniai gaminiai (jie paprastai suyra per 100-1000 metų).
  • Tai vienas iš pirmųjų atvejų, kai siekėme sukurti tvaresnes klasikinės vienkartinės gertuvės alternatyvas. Gertuvė Jet atitinka šiuos kriterijus, nes patekusi į įprastus pramoninių atliekų perdirbimo procesus ji gali greičiau suirti. Plastiko medžiaga, iš kurios gaminamos Jet yra apdorota specialiu priedu, dėl kurio mikroorganizmai, atsakingi už plastiko biologinį skaidymą, gali atakuoti polimerinę medžiagos grandinę.
  • Jet turi praktišką apsauginį dangtelį, apsaugantį snapelį nuo dulkių, purvo ir kitų išorinių veiksnių, kurie gali nusėsti ant antgalio jį naudojant. Jis puikiai tinka visiškam saugumui ir higienai užtikrinti net žvyrkeliuose ir kalnų dviračių trasose.
54499
7 Items

Data sheet

Talpa
550ml
Paviršius
Blizgus

Specific References

MPN
EL0201105
No customer reviews for the moment.