Little Tikes There are 5 products.

Active filters

BIG ADVENTURES Kosmoso tyrinėjimo mašina

Leiskis tyrinėti pasaulio ir kosmoso platybių su „Big Adventures“! Žaislinės transporto priemonės „Big Adventures“ leidžia vaikams patirti smagių nuotykių per praktinį mokymąsi naudojant STEM įgūdžius lavinančius įrankius.

€32.73 Tax included

LITTLE TIKES Vaikštynė Trys viename

Nušvieskite kelią į aktyvius žaidimus su „Light ‘n Go“ serijos žaislais, skatinančiais mažylį judėti! Šis žaislas – tai trys viename: vaikštynė, veiklos stalelis (mažyliui stovint) ir žaidimų centras (mažyliui sėdint). Vaikštynės švieselės...

€91.45 Tax included

BIG ADVENTURES Povandeninis laivas

Leiskis tyrinėti pasaulio ir vandenyno gelmių su povandeniniu laivu iš kolekcijos „Big Adventures“! Žaislinės transporto priemonės „Big Adventures“ leidžia vaikams patirti smagių nuotykių per praktinį mokymąsi naudojant STEM įgūdžius lavinančius...

€24.90 Tax included

BIG ADVENTURES Safario visureigis

Leiskis tyrinėti pasaulio su safario visureigiu iš kolekcijos „Big Adventures“! Žaislinės transporto priemonės „Big Adventures“ leidžia vaikams patirti smagių nuotykių per praktinį mokymąsi naudojant STEM įgūdžius lavinančius įrankius.

€35.93 Tax included

BIG ADVENTURES Kalnakasių sunkvežimis

Leiskis tyrinėti pasaulio su kalnakasių sunkvežimiu iš kolekcijos „Big Adventures“! Žaislinės transporto priemonės „Big Adventures“ leidžia vaikams patirti smagių nuotykių per praktinį mokymąsi naudojant STEM įgūdžius lavinančius įrankius.

€55.89 Tax included